Body-wizard duo Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% per behandeling in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

De Body-wizard
De Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien… Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit.

Met de unieke Body-wizard Duo met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Een unieke behandeling met betoverende resultaten!

• Wetenschappelijk onderbouwde technologie
• Snelle, eenvoudige en veilige behandeling
• Pijnloos en zonder operatie

De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd
Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.
De wetenschappelijke technologie ‘cryolipolyse’ vormt de basis van de Body-wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen
dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Hoe voelt het?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kun je een trekkend gevoel ervaren. De huid wordt eerst verwarmd tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Direct daarna brengen we de temperatuur naar beneden tot -9 graden. Door de verwarming wordt de vetlaag sponzig en kan de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden beter worden bereikt.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een vetcel afgebroken wordt door koude. Voor de volgende stap moeten we daarom tenminste 60 minuten tot -9 graden koelen. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je iets lezen, internetten of gewoon lekker relaxen.
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Waar gaat het vet naartoe?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Over het algemeen is men, mede door onze unieke Peltier-koeling, met 2 tot 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat.(een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd worden en er meer behandelingen nodig zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct weer alles gedaan kan worden.
Na de behandeling moet wel voldoende water gedronken worden en moet 2 maal daags een serum aangebracht worden op de behandelde zone. Dit zorgt ervoor dat de afvoer van de vetcellen beter en sneller gaat en de huid tevens ook strakker wordt.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Cosbeau slimming serum
Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

Hibiscus esculentus extract: Voor een versteviging van de huid
Spirulina: Verstevigt en herstructureerd de huid
Cafeïne en carnitine: Stimuleert de vetafbraak
Soja‚Äč: Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
Citrus auranthium amara: Hydrateert en heeft een gladmakende
Fruit extract: werking op de huid
Hyaluronzuur: Vermindert de rimpelvorming van de huid.

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleem- zones niet weg krijgen.

Te behandelen zones:
• Buik
• “Love handles”
• Billen
• Bovenbenen
• Bovenarmen
• Onderkin / dubbele kin

Gratis Intake & Adviesgesprek
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake & adviesgesprek via onze online agenda. Wij bespreken graag met jou welke resultaten jij kunt verwachten met de CRYOLIPOLYSE behandeling. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

PRIJZEN:
CRYOLIPOLYSE
Per plaatsing €175

Informeer naar onze voordelige pakketprijzen!

De Body-wizard Duo:
een unieke behandeling met betoverende resultaten!